nathalieIk ben Nathalie Glaubitz. Met enorm veel passie heb ik me sinds 2001 verdiept in de samenhang tussen het fysieke en geestelijke lichaam. Fantastisch, wat ik in deze ontdekkingstocht ben tegengekomen en heb meegemaakt. Nog elke dag verwonder ik me over de invloed van de geest op onze fysieke gesteldheid.

Na mijn kennismaking met massage, Tai chi & Qigong op het CNGO in Tilburg, ben ik naar China gegaan om mezelf te verdiepen in Tuina en Qigong. Deze oosterse technieken combineer ik met een westerse basis: integrale lichaamstherapie. Dit betekent dat ik psychische en lichamelijke klachten behandel via het lichaam.

Feit is dat je in mijn vak nooit bent uitgeleerd. Daarom blijf ik verbreding en verdieping zoeken in oosterse en ‘lichaamsbewustwordende’ technieken.

Zo werk ik

Ieder mens is anders. Daarom wordt elke behandeling aangepast aan het persoonlijke behandeldoel, de klacht en het herstellend vermogen. Dat betekent dat naast de massage ook gedachtepatronen, zienswijzen en eventuele voeding- en bewegingspatronen aan bod kunnen komen. Een ding is zeker: ik houd van een open en eerlijke manier van werken, met een stevige hand en de nodige humor.

Ontspanning is een primaire levensbehoefte!

Hoe oud of jong je ook bent en hoe hectisch je leven ook is, we kunnen niet zonder ontspanning. Het zorgt er namelijk voor dat je je bewust wordt van je lichaam, je gevoel en je grenzen. Hierdoor creëer je ruimte voor groei, inzicht en verandering en geeft inzicht in de oorzaak van lichamelijke klachten.

Mijn doel is om mensen hun lichaam weer te laten voelen. Ze terug te laten komen bij hun kern en de verbinding tussen lichaam en geest te verbeteren. Of je nu met een specifieke klacht komt of niet, je lichaam heeft vrijwel alle antwoorden.

Wil je zelf de positieve effecten van een massage ervaren? Bel gerust voor een afspraak!