Vergoedingen

Aangesloten bij

Gezondheidsmassages en Nathalie Glaubitz zijn HBO geaccrediteerd bij beroepsvereniging VBAG en koepel RBCZ. Deze registraties maken het mogelijk dat ik aan alle wettelijke verplichtingen voldoe en de kwaliteit voor Uw zorg hoog in het vaandel draag. Voor de Algemene voorwaarden  het PrivacyverklaringCookiebeleid, Disclaimer van Gezondheidsmassages kunt u downloaden en lezen.

Als therapeut val ik onder de Wkkgz. Dit betekent dat de overheid wil dat iedereen goede zorg ontvangt. Daarom is wettelijk vastgelegd wat goede zorg inhoudt. Mocht u onregelmatigheden ervaren en we komen er samen niet uit, dan kunt u met klachten terecht bij Quasir en Zorggeschil. Zij kunnen bemiddeling geven.

Klachtenregeling:

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk om een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij het formuleren van de klacht en of uw onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen.
De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden.
De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschillen instantie. Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG

Bedrijfsinformatie
Gezondheidsmassages
Kvk: 30221157
Rabobank: NL45RABO 0125181043
AGB-Praktijkcode: 90014390
AGB-Zorgverlenersnummer: 90035507
Koepelorganisatie RBCZ: 309181R
Licentie Beroepsvereniging VBAG: 21811022